Gealla oli tänään pitkästä aikaa agi-treenit. Eka pätkä meni kivasti, tehtiin kahdeksikkoa mm. A:lla, hypyillä ja putkilla, edelleenkään Gea ei "irtoa" esteille vaan kipittäisi mieluiten minun perässä esteiden ohi. Toisella pätkällä Gea ei halunnut mennä mutka putkeen radalla vaikka olikin sen juuri aiemmin tehnyt yksittäisenä esteenä molempiin suuntiin... Ja koska painostin liikaa, koira meni jumiin. Homma seis ja koira autoon.

Iitan kanssa päästeltiin suurimpia höyryjä ensin aksa-esteillä ja sen jälkeen keskityttiin estenoutoon agi-A:lla. Kovasti tahtoisi kiertää etenkin mennessä... Tahkoamisen jälkeen kävelemään sivummalle ja siellä tehtiin istu-maahan-seiso pysähdyksiä liikkeestä namipalkalla. Toimi kivasti. Lisäksi takasin päin kävellessä jätin lelun koiran nähden selän taa ja lähdettiin yhdessä pois, siitä sitten eteenmeno ilman maahanmenoa.

Iita hetkeksi autoon ja Gean kanssa kokeilemaan toimisiko pikkukoira nyt radalla, Ja hyvin toimi :)

Iitan kanssa jatkettiin vielä hyppynoudon merkeissä. Siinä samalla estettä säätäessä "treenailtiin" paikallaoloa joka ei vaan toimi. Koko ajan koira nousee istumaan, vaikka sen palauttaa nätisti tai vähemmän nätisti takaisin maahan, hetken päästä sama juttu... Lopulta sitten meni ohjaajalla kuppi nurin ja koiralle tehtiin selväksi että sieltä ei keekoilla itse ylös. Sitten alkoikin pysyä, ainoastaan kierähti puolittain kyljelleen ja kääntyi osittain kun menin hakemaan noutokapulaa ja lelua koiran takaa.

Hyppynoudot onnistui hyvin, tarkoituksella heitin kapulaa selvästi esteen ohi niin että koira näkee sen suoraan. Hyvin pienellä korjaamisella hyppäsi molempiin suuntiin. Luovutuksia ei juurikaan tehty kun keskityttiin esteisiin, eli palkka lensi kun koira suoritti esteen puhtaasti kapulan kanssa. Metristä hyppyä loikittiin myös pallo suussa jotta Iita keskittyisi itse hyppäämiseen ilman kiirettä kapulan perään.