Tänään Iita pääsi töppös-episodin jälkeen ekaa kertaa kunnolla treenaamaan. Ja sille oli tänään ekat kenttätreenit tänä keväänä.

Eilen otettiin miehen työpaikan pihassa (hiekkaa ja soraa) pikkutottisteluja, seuraamisia, jääviä ja luoksetulo, sekä nouto joka meni ihan jees. Mälväsi, mutta toi kuitenkin kapulan, en kieltänyt mistään.

Tänään sitten autosta luvalla perusasentoon, siitä sai juosta pallon perään. Sen jälkeen seuraamista, sekä lyhyttä että pidempää suoraa pätkää. Liikkeestä maahanmenoa, jotka onnistui kivasti. Lopuksi 2 pallolla leikkiä ja autoon. Ihan vihonviimeiseksi tein yhden noudon kun muut olivat treenanneet. Koira autosta perusasentoon, kapulan heitto johon meinasi varastaa... Tuo käskyllä koira kapulalle ja molemmat juosten autolle, kapula kiitoksella pois ja siinä se. Eikä ehtinyt mälvätä :) Kokonaisuutena olen erittäin tyytyväinen tämän päivän treeneihin.

Gea oli matkassa sosiaalistumassa. Se tutustuikin agi-kentän reunalla kaverin villikseen.

Äiti soitti treenien aikana Fantista. Se oli kieltäytynyt nousemasta portaita. Viime viikolla sai kipulääkettä useampana päivänä kun kipuili mitä ilmeisemmin selkäänsä. Meni kuitenkin ohi, mutta nyt taas... Mieli maassa pappakoiran takia, pelottaa eletäänkö nyt viimeistä kevättä.