Iita tänään Lappalaiskoirien järjestämissä tokoissa Vääksyssä.

Hommahan meinasi mennä hyvin... Olin kisakirjeen mukaan paikalla omaan ryhmääni nähden (aikatauluun merkitty klo 11 alkavaksi, eka osa alokkaasta klo 10) hyvin ajoissa ja ilmottautumispistettä etsiessäni huomasin että meidän ryhmä menee jo paikkamakuuseen!

Hieman nousi verenpaine ja pyyhälsin sisälle ilmoittamaan koiraani. Olin kuulema "se joka on myöhässä" ja totesin etten muuten ole, koska aikataulussa oli merkitty meidän ryhmä alkavaksi vasta klo 11.

Kamalalla kiireellä hakemaan koiraa autosta ja kehän viereen odottamaan. Joku toinen oli rehellisesti myöhästynyt paikkamakuusta, joten meille järjestettiin oma ryhmä. Ihme kyllä Iita pysyi paikkamakuun, vaikka juoksutinkin sen suoraan autosta kehään.

Seuraaminen hihnassa oli taas päiväkävelyä, vapaana huomattavasti parempaa. Maahanmenossa jäi istumaan, joten se meni nollille. Luoksetulo ja seisominen onnistui kivasti. Hyppyyn olisi halunnut mennä jo ennen sivulletuloa, mutta sain hillittyä hyppyhalut. Siinä vaiheessa... Nollille meni hyppykin kun Iita hyppäsi samantien esteen takaa takaisin.

151 pistettä kuitenkin.