Nyt on maailman 8 ihme koettu! Roosa ei tänään yksinollessaan ollut hajoittanut mitään. Siis ei mitään!

Aamulla jätin Roosan yksikseen kokeilumielessä kun kävin kahvilla. Jätin sille huoneeseensa pari halkoa ja luun piilotettuna 2 pahvilaatikkoon. Pahviloota ja toinen halko oli ikkunalaudalla, toinen halko pöydällä. Mihinkään ei ollut koskettu kun tulin takaisin

Yleensähän Roosan yksinoloon liittyy tuhoja enemmän tai vielä enemmän... Viimeisin tuhoilu taisi olla ikkunasta revityt verhot, sohvatyynyn osa-suolistus ja seinän järsiminen kun lähdin Iitan kanssa treeneihin loppuvuodesta.

Voisiko Roosalle se kovin paikka olla nykyään se että toinen lähtee (ja Iitan ollessa kyseessä, melkoisessa täpinässä) ja hän joutuu jäämään? Tai että lähtö tapahtuu kamalalla tohinalla, jolloin Roosa ei kykene rauhoittumaan yksinoloon? Tänään se sai käydä rauhassa aamutarpeillaan, söi ruoan ja vain lötkötti omalla pedillä olohuoneessa. Sitten käskin sen omaan huoneeseen samalla tavalla kuin käsken joka aamu Iitankin kanssa.

Laittelin Roosalle tänään koppiinkin uudet pehkut. Note to myself: Älä laita höttöisintä villapaitaa päälle kun käsittelet Pehmustia... Tarttuu kiinni, tiukasti. Nyt on Töhön hyvä sitten kölliä kopissaan. Tuntui olevan niin hyvät unet päivällä kauppareissun aikana ettei edes kuullut kun tulin kotiin. Jouduin huutelemaan ennen sisäänmenoa kun aloin epäillä että koko elikko oli hävyksissä... Mutta sieltä tuli kopista ensin nenä ja perässä koko koira :)