Eilen oli Gean ja Roosan kannalta ikävä päivä kun molemmat saivat osakseen pesua. Gean pesin ihan kokonaan shampoolla, Roosa joutui pelkkään suihkuun.

Gea ei tykkää ollenkaan kastumisesta suihkussa, vaikka pihalla sade tai järvessä lotraaminen ei tunnu häiritsevän pikkuneitiä yhtään. Varsinkin korvien suihkuttaminen on aivan kamalaa!

Roosaa en jaksanut enää pestä shampoolla pohjia myöden, vaikka sekin sitä tarvitsisi. Ajattelin että jos pelkkä suihku riittäisi siihen että edes osa piikkikarvasta tippuisi suihkuun eikä varisisi pitkin autoa ja lattioita. Käteen koira tuntuu ainakin nyt puhtaammalta ja karva kiiltää.

Iita on pulikoinut jorpakossa jo useaan otteeseen ja onneksi tiputtanut irtokarvoja järveen. Iitan peseminen kun ei ole pieni projekti, siihen kuluu aikaa, hermoja, vettä ja shampoota... Ensin on ongelma ettei koira kastu, sen jälkeen ettei shampoo vaahtoa ja viimeiseksi ettei shampoota saa lopettamaan vaahtoamista vaikka kuinka huuhtelee Puhumattakaan sitten siitä että koira pitäisi jaksaa kuivata ja harjata. Mutta onneksi Iitaa ei ole ilmottu näyttelyihin, ainoastaan Heinolan tokoihin 5.6.