Tänään Gea ja Iita vietiin hoitoon. Gea meni kasvattajalleen ja Iita kaverilleni.

Gea joutui heti veljensä Gandan riepoteltavaksi, veikka reiluna kaverina kiskoi siskoaan hännästä pitkin lattiaa... Ja kokoeroa on melko reippaasti, Gea painaa 1,8kg, korkeutta noin 21 cm, Ganda taasen painaa 3,1kg ja korkeutta useampi sentti enemmän kuin Keksalla. Saapahan Gea testata onko niin kova mimmi kuin kotona antaa ymmärtää

Iitalla on taatusti luvassa aktiivinen viikko Helsingissä. Ehtiiköhän kumpikaan, koira tai hoitaja, nukkua edes kunnolla kun painattavat pitkin lenkkipolkuja ja hankia?

Roosa oli sen aikaa vanhemmillani päivähoidossa kun kävimme viemässä Iitan ja Gean. Fantti ei ollut kovin innoissaan hoidokista, ei kuulema edes mennyt ovelle vastaan kun iskä oli tullut kotiin, koska Roosa oli hössöttänyt siellä. Samalla reissulla pesin Roosan, joka on haissut ihan ajokoiran hikivarpaalle koko otus. Lisäksi aivojumpattiin aiemmin illalla Roosan kanssa loistavin tuloksin! Vihdoinkin Roosa oppi nostamaan noutokapulan lattialta! Loistavaa!

Noutokapulan nostojen lisäksi treenattiin kaukoja ja kontaktia perusasennossa. Ja kyllähän perin pätevä pieni jänökoira teki taas suurella innolla

Talo tuntuu kovin tyhjälle kun kotosalla on vain Roosa ja kissat. Simo kyllä yrittää paikata kovasti Geaa juoksentelemalla edestakaisin tai riehumalla Sohvin kanssa, mutta silti sitä varoo alitajuisesti liikkeellelähtiessä ettei pikku-perhonen ole vain jaloissa, tai ettei vahingossa astu lähellä makaavan Iitan jalalle. Ikävä jo nyt!