Gean kanssa treenailtiin

Taitavasti pikkuinen kulki juuston perässä vasemmalla sivulla. Lisäksi treenattiin kontaktia, jota Keksa alkoikin tarjota itse nopeasti. Naksuttelua jatkettiin myös, enää ei naksu kuullostanut niin pahalle, vaan keskittyi nameihin enemmän. Hyvin tulee myös namikäden perässä, hieman arastelee kääntämistä siihen sivulle, mutta jalan alta sujahtaa kätevästi namin perässä.

Ennen namitreenejä leikittiin. Huomasin että sehän on jo oppinut itsekseen tuomaan lelun heitettäväksi! Hetken aikaa haahuilin jotain muuta, niin lelu löytyi jalan vierestä ja penska tuijotteli vieressä että "joko sää heittäisit sen?" Jumantsuikka mikä likka! Kivasti löytyy saalisviettiäkin perhoseksi.

Iitan kanssa puuhasteltiin pihalla iltapissan lomassa jotain pientä. Lähinnä haukkumista käskystä (naapureiden iloksi) ja perusasennosta parin askeleen seuraamisia ja täyskäännöstä vasemmalle. Lelu oli palkkana ja sille tekikin töitä vaikka homma meinasi levähtää kokonaan käsiin ensin... "Pienellä" pakolla kuitenkin muisti kuinka niitä hommia tehdäänkään, eikä ottanut itseensä huomattamisesta.

Eilen olin seurana kaverille Turun koiranäyttelyssä. Sieltä tein löydön: huskyvaljaat 10 eurolla! Pitkään mittailin niitä, mutta ostin kuitenkin. Kun halvalla sain Vielä ei olla testattu Roosan kanssa niitä tositoimissa, mutta sisällä sovitettuna näyttäisi ihan hyvältä. Kaula-aukkoa saattaa joutua hieman pienentämään, mutta pituus omaan silmään juuri passeli.

Näyttelyssä tippa oli tulla linssiin kun meidän matkassa ollut 14-vuotias mittelimummo vei veteraanien voiton. Ikää on ja sen näkee, mutta se voitontahto! Mieletön mummo :) Muu menestys oli toinen Rop-Vet ja nuoremmille koirille kummallekin PU3-sijoitukset.

Ne kehät joita seurasin tuntuivat olevan myöhässä reilusti... Perhoskoirien kehällä myös veti todella ikävästi suoraan niskaan, olisiko ollut joku ilmastointihärveli juuri sillä kohdalla. Kehien kokokaan ei ollut kehuttava pikkukoirilla, molosseilla sentään oli hieman isommat kehät. Mutta muuten hyvä näyttely, henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu pelasi.