Olipahan melkoiset jälkitreenit tänään Mukana matkassa Gea ja Iita, paikkana Hevossaaren metikkö.

Ensin tein Iitan jäljen ja sitten Gealle makkararuudun, joka menikin ihan kivasti. Kun aloin laittaa Geaa takaisin autoon tuli pieni ylläri: auto oli itse laittanut ovet lukkoon ja avaimet tietty virtalukossa. Voi P**KELE! Takaikkunat niin vähän auki ettei käsi sopinut ja kattoikkunasta ei mahdu mikään ruumiinosa sisään muuten kuin irrallisena.

Ratkaisu: Soitetaan voivitkerpele-puhelu miehelle, joka tuli pelastamaan vaimonsa tukalasta tilanteesta. Tosin treenikaveri oli kotonaan etsimässä jotain lääkärinvarusteita jolla olisi ollut mahdollisuus ylttyä lukonnuppiin, kiitokset hänelle avusta. On ne aviomiehet joskus käteviä otuksia :)

Siinä kun auton kanssa teutaroidessa oli mennyt kätevästi se tunnin vanhetus aika, pääsi Iita jäljestämään oman jälkensä. Alussa pieni jana, joka meni totuttuun tapaan ketuilleen. Itse jälki meni aivan loistavasti! Pystyin ajamaan lähestulkoon koko ajan pitkällä liinalla, koira teki tarkkaa työtä ja kaikki kepit (7kpl) löytyivät. Keppien luovutuksessa tosin oli hätiköintiä, johtui varmaan siitä että palkkana oli taisteluleikin sijaan lihapullaa. Jäljellä tosin sattui toinen kommellus: Housun lahje jäi kiinni johonkin oksaan ja koko halvatun lahje repesi! Ja taas kuului kele.

 

Kaikenkaikkiaan siis itse treenit koirien kohdalla meni tosi hyvin, ohjaajaa vain koetteli muutamaan otteeseen. Hyttysiä oli kaverina miljoona!