Tänään päästiin taas pitkästä aikaa Iitan kanssa ohjattuihin agitreeneihin. Pisteitä oli 2, toisessa kouluttajan silmän alla useampia puolenvaihtoa sisältävä radan pätkä jossa mm. keinu ja kepit. Kepeille menokulma oli todella hankala, "väärältä puolelta" ja hieman takaviistosta. Hienosti Iita toimi, vauhtia oli paljon, mutta kertaakaan ei otettu lentokeinua :)

Toista rataa tehtiin itsekseen ja siellä oli pimeä putken sisäänmeno. Hyvin pelitti sielläkin. Mitenniin putkihullu koira...?

Lisäksi otin Iitan kanssa agi A:lla estenoutoa. Siihen nähden kuinka vähän sitäkin ollaan treenattu, koira toimi loistavasti. Ensin pelkästään kapulan kanssa yli eestaas, sitten jätin kapulan esteen taakse ja siitä loppuun. Koitin myös heittää kapulan ja ottaa kokonaisena liikkeenä, eka kerralla koira kiersi mennessä, mutta toi kapulan esteen yli. Toisella kerralla onnistui kokonaisena liikkeenä.

Treenien lomassa paljon näyttelyitä kiertänyt tuttu katsoi Iitan takaliikkeitä. Hänkään ei niissä nähnyt mitään kummallista, joten ehkäpä voin nyt olla rauhallisin mielin sen osalta.

Roosakin pääsi illalla vielä treenaamaan, lajina taakanveto. Iita sai jäädä kotiin (jos Iitalta kysytään niin joutui jäämään...) kun Roosa ja Gea pääsivät reissuun. Mukaan napattiin myös vanteeton rengas ja muut tarvittavat rensselit. Ensin tehtiin raviksen maastoissa yhdistetty tarpeidenteko-lämmittelylenkki ja sitten haettiin autolta rengas perään. Gea ensialkuun säikkyi vähän renkaasta kuuluvaa ääntä, mutta tottui siihen muutaman kymmenen metrin jälkeen.

Melko rivakkaa tahtia saa kyllä tepastella siinä koiran rinnalla kun haluaa että veto on tasaista. Hölköteltiinkin jonkin matkaa takakaarteessa, mutta hihnan toiselta päältä loppui kunto kesken ja matkaa jatkettiin kävellen. Jäähdyttelyt mentiin tekemään Mustikkahakaan juomatauon jälkeen.