Ulkona paukkuu pakkanen ja yhtään enempää ei kiinnosta siellä nenäänsä näyttää kuin on pakko. Urheasti silti käytiin Roosan ja Iitan kanssa "pikapissatusta" pidemmällä lenkillä kun tulin koulusta. Sikailu alkoi olla kyllä melko lähellä huippua matkan varrella... Sentään päästiin räyhäävästä vastaantulijasta ohi ilman vastaväitteitä! Hyvä Iita!

Olen jo viikon verran kiroillut itsekseni ja ääneenkin että kumpiko isoista koirista repii oman huoneensa lattiasta muovimattoa. Olen vähän syyttänyt Roosaa, sillä kun on eroahdistusta aika reippaastikin. Tänä aamuna sitten ennen lähtöä koirien huoneesta alkoi kuulua kaivamisen ääniä ja menin katsomaan. Kukapas se siellä puuhastelikaan muovimaton kimpussa! Iita P*rkle! Availin hieman ääntä siitä kuinka fiksua on oman huoneen hajoittaminen ja työnsin huoneessa olevan pöydän siihen nurkkaan josta mattoa on revitty. Matto oli jätetty rauhaan kun tulin kotiin, mutta nurkassa ollut vesikuppi löytyi keskeltä huoneen lattiaa...


Iita on nyt ollut pari päivää kauniisti sanottuna puuhakas... Kun pennulle puhuu jotain, Iita singahtaa paikalle. Pennulle viskaa lelun, Iita singahtaa paikalle. Nostat persuksen sohvalta, Iita singahtaa eteesi... Joten otimme sitten pallon, marssimme yläkertaan ja sitten touhuttiin pientä sisätreenintynkää :) Sivulletuloa, siinä kontaktin pitämistä, paikkamakuuta, seuraamisen käännöksiä ja pallon etsimistä. Nyt koira makaa lattialla pitkin pituuttaan. Ja hyvä niin. Riittää kun yksi kekarakoira on yliaktiivinen sisätiloissa.

Gea touhuaa KOKO AJAN. Oikeasti. Ellei se roiku Roosan korvassa tai suupielessä, se kiusaa Sohvia. Tai jos kissatkin saavat olla hetken rauhassa, sitten riehutaan hullunlailla ja kannetaan jotain lelua heitettäväksi tai revittäväksi. Tai varastetaan sieltä mistä yltytään joko sukka, nenäliina, pyyhe, housut, paita... TAI käydään tonkimassa hiekka-astiasta joku ihanan kakkakikkare jota nautiskellaan mieluiten sohvalla, mutta hätätapauksessa olohuoneen mattokin käy. Matot ovat jatkuvasti kasassa, kuten mainitsin aiemminkin. Pettämätön tyyli on ottaa reunahapsuista kiinni ja repiä ja ravistaa.

Vaikka luulin heitelleeni vinkupossua ja retuuttaneeni penskaa jo riittävästi, niin vielä mennään. KOVAA. Onneksi kasvattaja lupasi ottaa kakaran hiihtolomaviikoksi hoitoon :D Pääsee riehumaan veljensä kanssa ja Roosa saa pienen hengähdystauon :)